Spolupráca s JASMINA UNLIMITED

“Tak toto by som naozaj nečakala.” Koľké z vás si už túto otázku položili? V každom veku zažijeme okamihy, zdoláme ciele či nadviažeme nové kontakty, na ktoré by sme si v minulosti ani netrúfli pomyslieť. Prečo by aj. Nikdy nevieme, čo sa nám počas našej cesty pripletie pod nohy. Takto pred dvoma rokmi bola realizácia môjho vlastného e-shopu ďaleko vo hviezdach. O rok neskôr bol môj e-shop v procese prípravy a teraz už píšem blog o výnimočnej spolupráci na pôde www.janapistejova.com

Keď ma Jasmínka oslovila s nápadom navrhnúť spoločnú kolekciu, nepotrebovala som veľa času na rozmyslenie. Táto žena je pre mňa stelesnením novodobej ikony, pozitívnej energie a nespútaného temperamentu. Jej charizma bola pre mňa pri navrhovaní kolekcie nosným pilierom. Jasmínu poznám ako ženu, ktorá sa na nič nehrá, nechýba jej skvelý humor a baterky dobije každému, kto jej vstúpi do života. Keďže máme obe rovnaký cit pre módu a spoločnú predstavu o komforte a ženskosti, nechala mi pri tvorbe voľnú ruku. Inšpirácia bola naozaj bohatá, preto sa môžete tešiť na celkom 3 kolekcie z našej dielne: Loungewear, Streetwear a Casual Femme Fatale. 

 

_32A7089

 

 

Ako prvá uzrela svetlo sveta kolekcia Loungewear, ktorá spĺňa množstvo detailov týkajúcich sa pohodlnosti a ženskosti. Som hrdá na to, že sme vytvorili modely, ktoré sú ležérne, trendy, no zároveň svieže a príťažlivé. Loungewear kolekcia je absolútne odlišná od kúskov, ktoré sú na internete dostupné širokej verejnosti a predsa spĺňa to, po čom my ženy túžime. Chceme byť všetkým pre všetkých a zabúdame tu byť len pre seba. Kolekcia hovorí buďte mamou, manželkou, pracujúcou ženou aj kuchárkou, sexi aj elegantnou, ale nezabudnite byť stále tým dievčaťom, ktoré sa chce cítiť šťastne. Ani ja, ani Jasmína, ani vy určite nechcete lapať po dychu v nekomfortnom oblečení. A preto je tu slobodná, svoja a s názorom - Loungewear by Jasmina UNLIMITED x Pistejka. 

Kolekcia sa skladá zo šiestich nádherných farieb. Farby Hazelnut, Nero, Dove a Ecru sú jemnou a neutrálnou voľbou. Zatiaľ čo blankytná modrá “Azuro” a žiarivá fialová “Purpura” v sebe nesú istú dávku dominancie. S kolekciou sa môžete smelo hrať, modely a farby kombinovať tak, aby ste sa cítili spokojné predovšetkým vy. 

Každá z farieb obsahuje 5 podkolekcií: Šaty, Topy, Nohavice, Šortky a Mikiny. 

 

_32A7184

 

 Ja osobne sa stále neviem rozhodnúť, ktorý kus je môj obľúbený. Šaty z vás spravia bohyňu teplých večerov a vílu letných rán. Top zase ulahodí oku šnurovačkou pozdĺž chrbta s dvoma rázporkami po bokoch. Mikina zakryje čo treba a odhalí to, čím chceme trošku podráždiť. Ach, a potom tie božské wide leg nohavice s efektným saténovým detailom v páse či premyslené ležérne šortky!  Čo vám tu budem písať. Bežte si objednať svoj model, kým je ešte skladom. 




Späť do obchodu